dijous, 26 de setembre del 2013

Les webquests

El que estic aprenent avui és a penjar un vídeo i, aprofitant que he de penjar aquest vídeo sobre les webquests, també m'he informat una mica sobre què són i per a què serveixen. A continuació deixo una mica d'informació i el vídeo.

Les webquest són propostes didàctiques que es porten a terme mitjançant recursos d’Internet i tenen en compte tant els treball individual com el treball en grup. Després de veure el vídeo que penjaré a continuació, penso que les webquest són una eina força interessant per a l’aprenentatge, ja que permeten una manera de treballar molt diferent a la que els nens i nenes estan acostumats i, de tant en tant, hem de despertar el seu interès d'alguna manera i aquesta pot ser una bona opció.
Edu3.cat


Per enllaçar aquest vídeo el que he fet ha estat clicar allà on posa "embedir", just damunt del vídeo. Després de clicar, ha aparegut un codi embed que he copiat i he enganxat a la pestanya HTML del blog. a partir d'aquest moment, ja ha aparegut el vídeo a l'entrada però sortia massa gran; així que he buscat dins del codi embed del vídeo les paraules "width" referent a l'amplada del vídeo i he canviat el nombre que apareixia a continuació i després he buscat la paraula "height" referent a l'alçada del vídeo i també he canviat el nombre. D'aquesta manera he aconseguit fer el vídeo més petit però si hagués volgut l'hauria pogut fer més gran, i això mateix ho puc fer amb qualsevol cosa que enllaci i sigui massa gran o bé massa petit per l'estructura del bloc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada