dilluns, 30 de setembre del 2013

Netvibes

Avui presentaré una pàgina web molt interessant per no perdre gaire temps al mirar les mateixes pàgines web cada dia.
Aquesta pàgina s’anomena netvibes i ens permet posar tot allò que ens interessa en una única pantalla i utilitzar-la com a pàgina d’inici de manera que quan obrim el navegador podem fer una ullada ràpida a totes aquelles webs que ens interessen i que, d’altra manera, hauríem d’anar obrint una per una.



No és una aplicació gaire difícil de fer servir però tot i així, a mi em va costar trobar algunes coses i, per això, us deixo aquest vídeo que possiblement us servirà d’ajuda: 



El motiu principal que ens ha portat a crear aquest compte a netvibes ha estat l’organització. Perquè si volem conservar totes aquelles pàgines, blocs... que trobem per Internet i que ens semblen interessants i útils per a nosaltres com a futurs educadors, les hem d’organitzar sinó, les acabarem perdent. Així doncs hem començat amb l’organització dels marcadors de Google Chrome, després hem parlat de netvibes i hem vist que era més eficaç, ja que a més a més, pots veure aquelles pàgines que tu has seleccionat de manera ràpida i, finalment, hem parlat de l’scoop it! que encara ens permet ser més endreçats i a més a més compartir amb la resta dels nostres amics allò que hem trobat a la xarxa que ens resulta interessant.



Aquí ja us he deixat informació sobre la meva experiència amb netvibes i, en una altra entrada ja us parlaré d’scoop it!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada