diumenge, 13 d’octubre del 2013

Creative commons

Durant la última classe vam estar parlant sobre allò que podíem fer i allò que no podíem fer a Internet, més ben dit, d’allò que podíem copiar i allò que no podíem copiar.
Finalment, vam veure que si una pàgina web no tenia ni llicència de Creative commons ni de copyright, no podíem copiar el seu contingut. A part, sempre que trobem una pàgina amb una llicència de copyright, no podrem copiar mai res, cosa que ja sabíem tot i que molts de nosaltres no hi havíem parat mai massa atenció. En canvi amb una llicència de Creative commons si que podem copiar els continguts de la pàgina i, com que a nosaltres ens sembla bastant interessant això de poder copiar allò que hi ha en altres pàgines, blocs... hem decidit posar una llicència de Creative commons als nostres blocs. D’aquesta manera, tothom qui vulgui podrà agafar i copiar la informació del bloc però, això si, aquesta informació no es podrà comercialitzar.

Per fer-ho, simplement s’ha d’accedir a la pàgina de creative commons i clicar choose a license en l’apartat de licenses. Aleshores triarem dins les opcions que ens ofereixen les que nosaltres volem i finalment, al final trobarem un codi HTML que, en el meu cas, el posaré com a gadget al meu bloc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada