diumenge, 6 d’octubre del 2013

Editor de vídeos de youtube

Avui parlaré de l'editor de vídeos de youtube. És una eina força senzilla que ens permet agrupar diversos vídeos i formar-ne un de sol, així com afegir text, posar efectes, transicions i música. L'editor de vídeos de youtube també permet retallar les parts de les gravacions que no ens agradin.
Amb aquesta eina podem editar els vídeos online sense necessitat de fer servir cap programa de l'ordinador com fèiem habitualment i després penjar-ho a la xarxa. A més a més, com ja he dit, és senzill i força intuïtiu, el principal problema és que no pots utilitzar totes aquelles cançons que tu vols, sinó que has de triar dins d’una llista que et proporciona el propi editor de vídeos.

Per fer el meu vídeo primer he clicat "penja vídeo" aleshores, com que no tenia cap vídeo dels que volia editar els he penjat però els he posat en privat perquè ningú més els pugui veure ja que són els trossos que cal retallar i arreglar. Després he clicat a "editor de vídeo" i a la pantalla que s'ha obert ja hi havia els meus vídeos que he arrossegat fins a la part de baix de la pantalla per ordre. Seguidament he anat retallant els vídeos i afegint el text i la imatge que apareix a l'inici. Finalment, un cop he tingut tots els vídeos, text i imatges posats de la manera que a mi m'agradava he anat escoltant les diferents músiques que ofereix l'editor de vídeos i he escollit dues músiques diferents que les he retallat i posat allà on m'ha semblat adient segons les emocions que volia transmetre.

Dit això, aquí deixo el vídeo que he editat jo i us recomano que proveu d’editar un vídeo amb l’editor de youtube.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada