dimarts, 29 d’octubre del 2013

Prezi

Avui parlaré de Prezi, que és un programa que permet fer presentacions com les que fèiem fins ara amb power point o altres programes però amb algunes diferencies.
Per començar, la primera diferència és que és un programa online i, les teves presentacions queden al núvol i les pots compartir amb altres persones i així pots editar la mateixa presentació alhora. Una altra diferència important és que tu amb un programa que et permet fer presentacions vas creant diapositives i, en canvi, amb prezi, tens un gran “full” en blanc on tu hi pots posar imatges, text... i després construeixes el “camí” que vols seguir.
Per treballar amb prezi doncs, el primer que has de fer és entrar a http://prezi.com/ i crear un compte ja sigui gratuït, per a professors i estudiants o bé pagant.


Un cop tinguis el compte fet i hagis confirmat el correu que t’enviaran, ja pots accedir al teu compte i començar a crear la teva presentació. El programa t’ofereix un conjunt de fons per posar-hi però jo vaig triar el fons blanc així el puc personalitzar com vull i no estic obligada a posar les fotos on m’indiquen ni res.
Al menú superior t’apareixen totes les opcions per inserir vídeos, texts, imatges... i amb el menú de l’esquerra pots construir el camí.



Per construir el camí primer has d’anar al menú superior i clicar l’opció de “marcos y flechas” i dibuixes el marc que més t’agradi. Un cop fet això has d’anar al menú de l’esquerra i clicar damunt del llapis i després clicar a la zona on has posat el marc, d’aquesta manera ja tindràs el primer pas del camí construït i seguint aquest mateix procés podràs anar construint tot el camí.


Aquí us deixo el meu primer prezi sobre els animals i si voleu veure més presentacions fetes amb prezi podeu anar a la pestanya “explora” de la web de prezi i us en sortiran unes quantes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada