diumenge, 8 de desembre del 2013

Fem flors


Durant algunes classes de plàstica, vem treballar amb diferents tècniques per pintar. La nostra primera feina individual va ser la de portar a classe una flor. El primer que vem fer va ser dibuixar-ne la seva forma general, sense dibuixar-ne els detalls. Un cop fet això, l’havíem de pintar però abans de pintar-la, havíem de trobar barrejant les pintures dels colors primaris (magenta, blau i groc, més blanc i negre) el color exacte, o que s’assemblés el màxim possible al color dels pètals i també el tronc de la nostra flor. El resultat que vaig obtenir va ser el següent:


A la següent classe se’ns va demanar el mateix però aquest cop, amb un full una mica més petit havíem de dibuixar la mateixa flor i pintar-la del mateix color tot barrejant, de nou, els colors primaris, el blanc i el negre, però aquesta vegada utilitzant ceres en comptes de pintura. El resultat que vaig obtenir, va ser el següent:



Per acabar, un cop acabades la flor feta amb pintura i la flor feta amb cera, també se’ns ha demanat que repetim el procediment però ara barrejant el color dels llapis de colors de fusta. Aquesta és la manera més difícil de barrejar colors per obtenir-ne un altre, ja que s’ha de teixir amb els colors i, per tant, cal molt de temps i, sobretot, molta paciència i aquest és el resultat:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada