diumenge, 29 de desembre del 2013

La utilitat dels blocs

Un cop acabat el semestre m'he adonat de la gran utilitat dels blocs i he entès el motiu pel qual hem hagut de crear un bloc a GTIC. Els blocs són molt útils per nosaltres, ja que ens obliga a reflexionar i pensar en allò que hem fet a classe i el motiu pel qual ho hem fet, ja que un cop a casa ens hem d'aturar a pensar-ho per publicar-ho aquí i compartir-ho amb la resta. Aquesta és una bona manera d'aprendre, ja que no només vas a classe a escoltar allò que et diuen i marxar ràpid a casa i oblidar-ho, sinó que t'obliga a parar més atenció per poder fer la teva entrada i ajudar a tothom qui ho necessiti amb una bona entrada on tot estigui ben explicat.
Així doncs, he arribat a la conclusió de que un bloc és una gran eina mitjançant la qual, a més d'aprendre, també pots ajudar a altres persones si les entrades estan ben fetes i ben explicades i, tothom alguna vegada ha mirat blocs per aprendre alguna cosa, així doncs, ja era hora de col·laborar fent un bloc on hi ha informació que pot resultar útil.
Per això animo a tothom qui no tingui bloc a crear-ne un i publicar periòdicament i per acabar de convèncer a aquestes persones, aquí deixo una presentació extreta de Slideshare on hi ha expressades algunes de les utilitats dels blocs en l'educació i els tipus de blocs que podem trobar.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada