diumenge, 29 de desembre del 2013

Marcadors de Google Chorme

Fa temps vaig parlar de dues maneres de classificar la informació una va ser Scoop it i l'altra Netvibes però no vaig parlar d'un métode per classificar informació molt senzill. Aquest sistema són els marcadors de Google Chorme, és a dir, una cosa tan senzilla com clicar a l'estrelleta del final de la barra on apareixen les adreces de les pàgines que visitem; d'aquesta manera guardem la pàgina en el nostre explorador d'internet i a més a més, podem crear carpetes per classificar aquestes adreces.
Això de la creació de carpetes és una cosa que desconeixia i, per això, us explicaré a continuació com es fa, ja que és molt senzill però molt útil per guardar i classificar les adreces web que consultem i que ens resulten útils o interessants.
Per crear una carpeta només cal que ens situem damunt la barra on surten totes les adreces que tenim guardades i cliquem amb el botó dret del ratolí. Hem de buscar la opció "afegeix una carpeta" i només queda posar-li títol i arrossegar les pàgines guardades fins a aquesta carpeta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada